Om oss

Österlens Trädgårdssällskap bildades i september 2003. Vi är en av 164 lokala förening i Riksförbundet Svensk Trädgård, Sveriges största trädgårdsorganisation. Vår lokalförening har ca 350 medlemmar som har anknytning till Österlen.

Vårt mål är att under trivsamma former öka vår kunskap om trädgård. Vi vill fördjupa vårt trädgårdsintresse genom inspirerande föredrag, gemensamma aktiviteter, utflykter, kurser och intressegrupper.

Vårt motto är:

Inspiration

Vi hälsar alla trädgårdsintresserade välkomna som medlemmar i föreningen.

Att bli medlem i Österlens Trädgårdssällskap kostar 2016 300 kr/år. Familjemedlem betalar 50 kr/år. Är du medlem i en annan lokalförening så kostar ett medlemskap hos oss 60 kr/år.

Meddela din e-postadress till oss så får du program och information direkt till din e-post. Här på hemsidan finns alltid aktuellt program.

Kontakta oss med e-post eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär

Gilla oss på facebook

.