Om oss

Österlens Trädgårdssällskap bildades i september 2003. Vi är en av 164 lokala förening i Riksförbundet Svensk Trädgård, Sveriges största trädgårdsorganisation. Vår lokalförening har ca 350 medlemmar med anknytning till Österlen.

Tillsammans kan vi öka våra kunskaper om trädgård. Vi kan fördjupa vårt trädgårdsintresse genom att titta på varandras trädgårdar, lyssna på inspirerande föredrag, göra utflykter, gå kurser och vara med i intressegrupper.

Är du trädgårdsintresserad? Tveka inte att bli medlem i vår förening!

Att bli medlem i Österlens Trädgårdssällskap kostar 300 kr/år (2018). Familjemedlemmar betalar 50 kr/år. Är du medlem i en annan lokalförening så kostar ett medlemskap hos oss 60 kr/år.

När du har blivit medlem: meddela din e-postadress och ditt medlemsnummer till oss så får du program och information direkt till din e-post! Här på vår webbsida finns alltid aktuellt program.

Här kan du kontakta oss med e-post eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär

Våra stadgar

Gilla oss på facebook